Info
Sammy Paeps
info@viva.be
+ 32 11 58 48 94

Design
Anastasios Kitsos
ontwerp@viva.be
+ 32 11 58 48 94

Verkoop
Annemie De Smedt
sales@viva.be
+ 32 11 58 48 94

mail ons

Door onze technische expertise en ervaring op het gebied van design, kan VIVA u ook vooruitstrevende apps aan bieden. Wij helpen en adviseren u bij het opzetten van een mobiele strategie, met de creatie en met het ontwikkelen van de concepten. Voorbeelden: Mobiele websites, iPhone applicaties, iPadapplicaties, enz..

Een mobiele site of m.-site is een website speciaal ontwikkeld en aangepast voor gsm-schermen. m.-pagina’s (in plaats van www.-pagina’s) verbruiken ook minder volume.

App is de afkorting van applicatie. Het is een klein programma dat je installeert op je iPhone of Android -smartphone. Het is een snellere, handigere en veelzijdigere manier om je vaakst gebruikte sites te raadplegen.

De iPhone vormt inmiddels een toonaangevend toestel, waarop zelfstandig kleine programma’s of app’s kunnen worden ge´nstalleerd en gebruikt. De programma’s kunnen via een store (App Store) worden gedownload, eventueel ook tegen betaling. Door de capaciteiten van de toestellen is het mogelijk om vanuit deze programma’s gebruik te maken van een dataverbinding, GPS, kompas en camera. Hostshot realiseert voor u een iPhone applicatie, verzorgt de eerste testen ervan en distribueert deze in de App store. Wij onderhouden ook uw iPhone applicatie en kunnen, indien u dit wenst, nieuwe toepassingen en up-dates uitvoeren.